Luni, 2017-09-25, 12:50 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Torturi

Tort de caise

Ingrediente:


Blat:5 oua6 lg zahar6 lg faina2 cacao30 ml apa minerala

Crema:500 ml frisca 3 caise mari1 plic puding500 ml lapte1 plic de gelatina(10 gr)Sirop:300 ml apa100 gr mierePentru decor :nucibezele

Mod de preparare:


Blatul:Batem spuma albusurile dupa care audaugam treptat zaharul,incorporam usor galbenusurile,apoi faina cernuta ,cacao si la sfarsit amestecand cu lingura adaugam apa minerala.Intr-o forma(24 cm) tapetata cu hartie de copt turnam aluatul si-l coacem la foc mediu.

Il lasam sa se racoreasca in cuptor.Cand este racit bine il feliem in 3 discuri.

Crema:Batem frisca (am descoperit o combinatie foarte buna ,un amestec de smantana de casa cu frisca vegetala,combinatia este super )si o dam la rece.Gelatina o punem la inmuiat .Pudingul il pregatim dupa instructiunile plicului si il lasam sa se raceasca amestecand frecvent ,ca sa nu se formeze pojghita.Cand devine calduta ,adaugam gelatina .Fructele le taiem cubulete si le incorporam in frisca.Incorporam si pudingul rece .

Pofta buna!

Categorie: Torturi | Adăugat de: admin (2013-03-03)
Vizualizări: 293 | Tag-uri: Tort, tort de caise | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/