Sâmbătă, 2017-11-25, 12:39 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Supe si ciorbe

Supa de pui


supa pui

Ingrediente:

  • 1,5  kilograme carne de pasăre cu os

  • 3 morcovi

  • 2 rădăcini de pătrunjel

  • un sfert de rădăcină de ţelină

  • 1 ceapă albă

  • 400 grame tăieţei (sau fidea)

  • 2 linguri de ulei

  • sare

  • pătrunjel proaspăt tocat

Mod de Preparare:

  1. Spălaţi carnea în mai multe ape pentru a îndepărta sângele.

  2. Desfaceţi carnea în bucăţi mărişoare.

  3. Puneţi carnea la fiert într-o oală mare cu 8 litri de apă.

  4. Fierbeţi carnea la foc mic, spumind des, până când este pătrunsă pe jumătate. Timpul de fierbere este mai lung în cazul păsărilor organice (crescute la curte) şi foarte lung dacă păsările (găină, cocoş) sunt bătrâne.

  5. Curăţaţi ceapa, morcovii, ţelina şi pătrunjelul.

  6. Adăugaţi zarzavaturile în supă împreună cu 1 lingură de sare.

  7. Fierbeţi până când carnea şi zarzavaturile sunt bine pătrunse.

  8. Scoateţi carnea şi legumele cu o spumieră.

  9. Adăugaţi un pahar de apă foarte rece în supă pentru a se depune sedimentele.

  10. Strecuraţi supa, cu grijă să nu tulburaţi sedimentele, şi asezonaţi-o după gust.

  11. Lăsaţi carnea şi legumele să se răcească.

  12. Desprindeţi carnea de pe os şi rupeţi-o fâşii.

Categorie: Supe si ciorbe | Adăugat de: admin (2013-02-22) | Autor: Supa de pui
Vizualizări: 331 | Tag-uri: pui, retete culinare, Supa de pui | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/