Luni, 2017-09-25, 12:50 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Supe si ciorbe

Ciorba de pui
Ciorba de pui
fdg

1 morcov

1 ceapa

1 patrunjel radacina

1 felie telina radacina (cca 50 gr)

1/2 ardei gras rosu

150 ml bulion

1 rosie bine coapta decojita (poate fi din conserva)

1 ou

3 fire leustean

3 linguri suc de lamaie (sau bors; pentru acrit)

putin ulei

sare

Preparare

  1. Se dau pe razatoarea mare morcovul, telina si patrunjelul. Se toaca foarte marunt ceapa si ardeiul. Se calesc toate aceste legume in 2-3 linguri ulei incins pana se inmoaie (cca 10 minute), amestecand des.

  2. Se adauga carnea si 1.5 l apa rece. Se aduce la fierbere, apoi in primele 15 minute de fierbere se spumeaza bine supa.

  3. In supa spumata se adauga bulionul, rosia strivita cu furculita si 2 lingurite sare. Se continua fierberea supei la foc mediu inca 45 minute (pana carnea e fiarta bine). Daca scade prea repede puneti capacul pe oala.

  4. Se bate oul si se toarna in supa in fir subtire, ca sa se faca zdrente. Se acreste supa cu suc de lamaie dupa gust (sau bors) si se drege de sare.

  5. Se adauga in ciorba leusteanul tocat fin.

  6. pofta buna!!

Categorie: Supe si ciorbe | Adăugat de: admin (2013-03-29)
Vizualizări: 308 | Tag-uri: Ciorba, Ciorba de pui | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/