Sâmbătă, 2017-11-25, 12:37 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Supe si ciorbe

Ciorba de carne de pasare
dfs

Ingrediente         

un pui, 1l de bors de tara facut din tarate de grau si malai,o ceapa ,un morcov,un adrei gras ,un gogosar,patrunjel verde,ardei iuti,1 kg.cartofi

Mod de preparare

Se taie puiul in bucati nu prea mari ,se spala si se pune la fiert sa traga un clocot ,doua,dupa care aruncam apa si spalam carnea si o punem iar la fiert,adaugam ceapa tocata marunt,morcovul tocat marunt,ardeiul gras si gogosarul tocat ,apoi adaugam si cartofii taiati cuburi micute si lasam sa fiarba la foc potrivit de mare,cand carnea este fiarta adaugam borsul de tara si acrim cat ne dorim noi ,adaugam si sare dupa gust si la final dupa ce oprim focul adaugam patrunjel tocat marunt.Se serveste cu ardei iuti!

pofta buna!!!

Categorie: Supe si ciorbe | Adăugat de: admin (2013-03-16)
Vizualizări: 307 | Tag-uri: ciorba de carne de pasare, supe si ciorbe, Ciorba | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/