Marţi, 2017-11-21, 10:59 AM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Supe si ciorbe

Ciorba de burta

Ciorba de burta

Ingrediente:

- 1 morcov

- 1 ceapa

- ½ legatura patrunjel

- 4 ciuperci pleurotus

- smantana dupa gust

- usturoi pisat dupa gust

- 1 ou

- otet dupa gust

- 2-3 linguri ulei

- sare, piper

Mod de preparare:

Se pun la fiert, intregi, morcovul, patrunjelul si ceapa. Intre timp se oparesc ciupercile si se lasa la scurs, apoi se taie in fasii subtiri. Dupa ce au fiert legumele, se scot din apa si se arunca. Se scot si 2-3 polonice de supa si se lasa la racit. In supa se adauga ciupercile, apoi se lasa la fiert cateva minute. Intr-un castron se bate oul cu smantana, se adauga sare, usturoi si supa racita si se amesteca foarte bine. Apoi se adauga treptat in supa de pe foc, se pune si otetul si se amesteca. Ciorba se mai lasa pe foc 1-2 minute

POFTA BUNA!!!

Categorie: Supe si ciorbe | Adăugat de: admin (2013-02-22)
Vizualizări: 334 | Tag-uri: Ciorba, ciorba de burta, reteta culinara | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/