Marţi, 2017-11-21, 10:55 AM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Sosuri

Sos iute
sos iute

Ingrediente:

20 bucati gogosari

20 bucati ardei kapia rosii

20 bucati ardei iute

1 radacina de telina

frunzele unei teline

2-3 legaturi patrunjel

o cescuta ulei

o cescuta otet

2 linguri miere de albine

2 linguri sare mare

Mod de preparare:

Cureti ardeii si gogosarii, dai pe robot sau pe masina de carne cu sita mica.Telina o dai pe razatoare. Incorporezi toate ingredientele,dai pe foc pentru 10 minute de clocot, adaugi frunzele de patrunjel si de telina.Asezi sosul in borcane,capsezi si sterilizezi 10 minute din momentul in care incepe sa fiarba sosul in borcane.Lasi sa se raceasca in cuptor. Se pastreaza foarte bine in beci sau in camara. Folosesti cate o lingurita la orice sos,la pizza, la fripturi,tocanite,sarmale,sau chiar la ciorba.Atentie ca este foarte iute.

POFTA  BUNA!!!


Categorie: Sosuri | Adăugat de: admin (2013-02-22)
Vizualizări: 274 | Tag-uri: sos iute, sos | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/