Sâmbătă, 2017-11-25, 12:39 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Sosuri

Sos de rosii
sos de rosii

Ingrediente:

350 ml bulion

2-3 rosii sau 50 ml ketchup de casa din rosii si ardei rosii

1 lingurita zahar

1 lingurita sau 1 cub concentrat de legume (vita, ciuperci)

20 ml ulei

1-2 linguri otet

3-4 linguri faina

cateva fire de patrunjel

piper, paprika

Mod de preparare:

Se pun la fiert 200 ml apa cu concentrat (sau zeama de la supa, rasol, etc.) cu zahar si bulion . Intr-o craticioara se amesteca uleiul cu ketchup sau rosii curatate de pielita si tocate foarte marunt.

Adaugati faina si puneti pe aragaz la foc mic amestecand continuu cu un tel sub forma de para. Dupa 10-15 secunde adaugati lichidul clocotit, amestecand energic cu telul. In 4-5 minute este gata.

Adaugati piper, otet dupa gust si daca mai este nevoie, sare sau zahar. Pudrati cu putin patrunjel tocat, puneti-l in sosiera si decorati cu o frunza de patrunjel.

POFTA  BUNA!!!

Categorie: Sosuri | Adăugat de: admin (2013-02-22)
Vizualizări: 288 | Comentarii: 1 | Tag-uri: sos, sos de rosii | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
0
Dana, nu am in gradina, pe la noi csrete prin paduri, prin poienitele din paduri nu in gradini de legume. Asa ca am cumparat din piata, si urzici si azi le fac cumva, urzicile, iar leurda am pus si in ciorba de cartofi de ieri, asa pe langa patrunjel. Foarte buna mancarica Veche in ce sens? imbatranita in viata sau uitata in frigider?
1
Lukasz (5:47 AM)

Profilul omului
Trimite un mesaj



Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/