Marţi, 2017-09-19, 2:48 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Sosuri

Sos de hrean

Ingrediente:

1 radacina hrean

½ pahar smintina

1 lingura unt

otet

sare

1 lingura faina

rte

Mod de preparare:

Se prepara un sos alb care se stinge cu apa, zeama de carne sau lapte. Se fierbe bine, se adauga hrean ras si inabusit in unt sau in margarina. Dupa ce a mai fiert putin, se adauga smintina si se mai da citeva clocote. Se da la o parte. Dupa gustul fiecaruia se mai poate adauga la urma putin otet clocotit cu sare si zahar.

pofta buna!!!

Categorie: Sosuri | Adăugat de: admin (2013-04-07)
Vizualizări: 511 | Rating: 4.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/