Marţi, 2017-11-21, 10:53 AM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Retete de post

Supa de rosii cu morcovi
gaby

Ingrediente:

  • 600 g morcovi

  • 1 ceapa mare

  • 1 cartof mare

  • 5 roșii

  • 1 l zeama de legume

  • 1 legatura de busuioc

  • 1 foaie de dafin

  • 2 linguri de ulei de masline

  • ghimbir

  • piper si sare

Mod de preparare:

Rosiile se pun in apa clocotita, apoi se decojesc si se toaca marunt. Cartoful, ceapa si morcovii le taiem in bucati mai mari. Le calim impreuna in putin ulei incins, timp de 5 minute. Se stinge cu supa de legume. Adaugam sare, piper, dafin si fierbem vreme de ½ ora. Punem intr-un blender legumele cu supa, fara foaia de dafin si pasam pana obtinem o pasta fina. Pasta se mai fierbe 5 minute impreuna cu rosiile decojite. Pentru o crema mai acrisoara recomandam sa se adauge zeama de lamaie dupa gust. Nu trebuie sa aruncam coaja de la lamaie, o putem folosi pentru garnisit. Adaugam frunzele proaspete de busuioc si 2 lingurite de ghimbir proaspat, tras prin razatoare si o servim cu felii de paine neagra prajita.

pofta buna!!!

Categorie: Retete de post | Adăugat de: admin (2013-02-22)
Vizualizări: 358 | Tag-uri: supa, retete culinare, supa de rosii | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/