Miercuri, 2017-07-26, 9:28 AM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Retete de post

Sos de urzici
  • 500 g urzici tinere,

  • 3 cepe,

  • 3-4 linguri de ulei,

  • 2 linguri de făină de ulei,

  • 2 linguri făină de grâu,

  • 3-4 linguri de smântână,

  • sare.

dtr

Preparare: Urzicele se aleg, se spală, se taie mărunt şi se pun într-o cantitate nu prea mare cu apă sărată puţin. Când urzicile se moaie, se trec printr-o sită. Ceapa se taie mărunt şi se prăjeşte, se adaugă în ea fină şi se prăjeste, până când aceasta va avea culoarea crem. Amestecul se lasă să se răcească, apoi se toarnă oleacă de apă fiartă, se adaugă urzicile, se amestecă şi se fierb înăbuşit 5 minute, apoi se adaugă smântână, se lasă să ajungă la punctul de fierbere şi se ia de pe foc. Se serveşte şi fierbinte şi rece.

pofta buna!!!

Categorie: Retete de post | Adăugat de: admin (2013-04-05)
Vizualizări: 540 | Tag-uri: Sos de urzici, sosuri, urzici, sos | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/