Marţi, 2017-09-19, 2:47 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Retete de post

piure din urzici

Ingrediente:
-    200 g urzici
-    o ceaşcă de lapte proaspăt
-    un cubuleţ unt
-    2 grăunţi de usturoi
-    2-3 feliuţe roşii uscate deshidratate
-    busuioc proaspăt

dfs

Mod de preparare:
Urzicile se fierb la aburi timp de 20 de minute după care se scot şi se scurg bine. Într-o crăticioară se  fierbe laptele şi apoi se adaugă urzicile, iar fierberea mai continuă pentru încă 10 minute. Se adaugă apoi roşiile uscate mărunţite bine, usturoiul pisat, busuiocul proasptat şi untul. Se mai lasă încă 2-3 minute pentru a se întrepătrunde gusturile, iar apoi se opreşte focul.
Peparatul se serveşte cald sau rece alături de mămăliguţă şi ou fiert.

pofta buna!!!

Categorie: Retete de post | Adăugat de: admin (2013-04-05)
Vizualizări: 515 | Tag-uri: urzici, piure, piure din urzici | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/