Miercuri, 2017-07-26, 9:25 AM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Retete de post

Ciorba de urzici

Ingrediente:

  • 500 g urzici

  • 2 cepe mijlocii

  • 75 g ulei

  • 1 hrean

  • 1 lingura faina

  • 2 catei de usturoi

  • 1,5 l apa

  • sare

Mod de preparare:

fs

Urzicile se curata si se spala bine in mai multe ape. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, dupa care se pune intr-o oala cu apa la fiert. Cand s-a inmuiat se adauga urzicile si se lasa sa fiarba la foc potrivit, fara capac. Dupa ce au fiert bine, se strecoara zeama in alt vas, dupa care se trec prin sita si se subtiaza cu zeama în care au fiert. Se pune vasul din nou pe foc si se Iasa sa fiarba. Separat, se amesteca faina cu uleiul pana se face o pasta care se adauga in supa clocotita. Se mai fierbe inca 20 de minute, se ia vasul de pe foc, apoi se pun sarea si usturoiul pisat

pofta buna!!!

Categorie: Retete de post | Adăugat de: admin (2013-04-05)
Vizualizări: 3911 | Tag-uri: urzici, Ciorba de urzici, Ciorba | Rating: 4.0/2
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/