Miercuri, 2017-07-26, 9:41 AM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Produse de panificatie

Placinta sarbeasca
dsada

Ingrediente:

Pentru 4 foi:
- 1/2 cana de apa,
- 1 ingura de ulei,
- 1 ou,
- fain cat cuprine sa se obtina un aluat ce se poate modela, intinde cu sucitorul.

Umplutura:
- 1/2 kg branza rasa,
- 1/2 l lapte,
- 350 gr. zahar,
- 10 oua,
- vanilie

Preparare: Se amesteca bine ingredentele pentru foi si se imparte aluatul in 4. Una trebuie sa fie mai mare, astfel incat sa depaseasca marginile tavii (care trebuie sa fie rotunda). Tava sa fie tapetata.

Umplutra se obtine amestecand toate ingredientele, iar la placinta se pune cu un polonic.

Asezam in tava foaia mai mare, apoi ne orientam sa punem cam un sfert din umplutura. Urmeaza alta foaie, umplutura, foaie... iar ultimul strat sa fie de umplutura. Marginile care depaseau tava, se impaturesc usor deasupra.

Se da la cuptorul incalzit pana se rumeneste, si incercand cu scobitoarea, ramane curata.

pofta buna!!!

Categorie: Produse de panificatie | Adăugat de: admin (2013-02-23)
Vizualizări: 287 | Tag-uri: palcinta, produse de panificatie | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/