Marţi, 2017-11-21, 11:04 AM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Produse de panificatie

Paine cu banane
paine

Ingrediente:

550 g faina
40 g faina (pt maia)
300 g banane fara coaja
25 g drojdie
sucul de la jumatate lamaie
1 ou
70 g unt
50 ml lapte
100 g zahar
jumatate lingurita sare
1 lingurita miere
1 zahar vanilat
coaja de portocala.

Preparare:

Dizolvam drojdia in 50 ml lapte caldut si adaugam mierea cand sunt dizolvate se pun 40 g faina se amesteca si se lasa la crescut 30 min. Separat mixam bananele cu zaharul si sucul de lamaie pana iese o crema fina.

Topim untul si il lasam sa se raceasca. Cand maiaua a crescut se pune alternand faina, crema de banane, oul, zaharul vanilat mestecand pana s-au incorporat toate ingredientele la urma se pune untul topit si sarea se framanta bine sa rezulte un aluat elastic.

Se lasa la crescut 2 ore. Dupa ce a crescut se tapeteaza o forma de cozonac cu hartie de copt, pe masa pudrata cu faina se pune aluatul se intinde cu mainile si se ruleaza ca la cozonac, se pune in tava se lasa din nou la crescut pana ajunge la gura tavi dupa care se de la cuptor la 180grade pt 45 min.

pofta buna!!!

Categorie: Produse de panificatie | Adăugat de: admin (2013-02-23)
Vizualizări: 265 | Comentarii: 1 | Tag-uri: paine cu banane, produse de panificatie | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/