Marţi, 2017-11-21, 11:03 AM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Muraturi

Muraturi asortate
ds

Gogosari Murati

Ingrediente:

- 5 kg gogosari rosii
- 750 ml otet alimentar de 9 grade
- 100 ml ulei
- 150 g zahar
- 3-5 linguri sare grunjoasa
- 1 l apa
- 1 lingura boabe de piper
- 1 leg frunze telina
- cimbru
- marar uscat
- hrean
- 2-4 buc foi de dafin

Preparare:

Spalati gogosarii, scurgeti-i si scurtati-i de codita. Crapati-i in patru (sub forma de cruce) in partea opusa coditei, facand o taietura de 1-3 cm lungime si controlati-i sa nu fie stricati in interior.

Separat, puneti la fiert, intr-un vas, apa cu otetul, zaharul, sarea si uleiul.

Opariti pe rand gogosarii, cate 5 min, din momentul in care apa incepe sa fiarba, intorcandu-i, apoi scoateti-i in strecuratoare si lasati-i la scurs (cu taietura in jos) si la racit. Claditi-i in borcane, cu codita in jos, peste un strat format din frunze de telina, cimbru, marar uscat, foi de dafin si ati presarat boabe de piper.

Dati in clocot amestecul in care ati oparit gogosarii si turnati-l fierbinte, in borcane, peste gogosari. Capsati si dati borcanele la dunst uscat (intre paturi), pana se racesc coplet.

Depozitati in loc racoros.

PPOFTA BUNA!!!

Categorie: Muraturi | Adăugat de: admin (2013-02-22)
Vizualizări: 275 | Tag-uri: retete culinare, Muraturi asortate, muraturi | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/