Luni, 2017-09-25, 12:51 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Mancare legume

Iahnie de cartofi
iahnie

Ingrediente:

- cartofi 1 kg

- ceapa 2 buc. (230 g)

- ulei 2 linguri

- bulion 1 lingurita cu varf (20 g)

- dafin 2 foi

- rosii bucati (conserva) 200 g

- patrunjel verde 1 legatura

- sare, piper

Mod de preparare

Puneti la incins, intr-o cratita, uleiul. Adaugati ceapa taiata felii. Cand s-a calit un pic ceapa, adaugati cartofii, curatati, spalati si taiati cubulete (de dimensiuni aproximativ egale). Dizolvati lingurita de bulion intr-o cana de apa  fierbinte (250 ml) si turnati peste ceapa si cartofi.Amestecati si lasati sa fiarba, la foc mic, timp de 6-7 minute. Cand cartofii s-au inmuiat un pic, dar nu s-au fiert de tot, adaugati rosiile cubulete si foile de dafin. Amestecati usor, acoperiti si lasati sa fiarba incet, in continuare, pana cand s-au patruns cartofii. Adaugati patrunjelul verde taiat marunt, puneti un pic de sare si de piper. Opriti focul.Serviti iahnia calda spre fierbinte, eventual cu inca un pic de patrunjel verde deasupra.

iahnie
POFTA  BUNA!!!
Categorie: Mancare legume | Adăugat de: admin (2013-02-22)
Vizualizări: 299 | Tag-uri: cartofi, Iahnie de cartofi | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/