Duminică, 2017-07-23, 1:34 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Mancare carne

Rulouri de carne umplute cu ciuperci
mancare
  • Ingrediente

    1 pulpa de porc de aprox. 600 g sectionata din care sa obtii o fasie

    200 g cascaval

    200 g ciuperci (de care doriti)

    6 catei de usturoi

    1-2 oua

    paine- 2 felii umezite cu apa si scurse apoi.

    2 linguri smantana

    cativa covrigei pasati pentru presarat

    200 ml bere

    sare, piper

    1 ceapa

  • Mod de preparare

    Ciupercile si ceapa dupa ce le-am curatat le-am pus in tigaie la foc mic pentru a le cali. Radem cascavalul pe ochiul mare. Peste cascaval punem: ciupercile calite impreuna cu ceapa, smantana, 1-2 oua, sare, piper, usturoiul curatat si pisat, 2 felii de paine zdrobite. Dupa ce am amestecat obtinem pasta asta cu care umplem rulada. Punem pasta peste bucata de carne asezonata cu sare si piper. Fasia de carne se ruleaza cu grija si se prinde cu scobitori. Eu am pus apoi rulada intr-o tava de chec. Am presarat peste ea pesmet din covrigei. Turnam berea in tava pe langa pulpa. Punem rulada la cuptorul preincalzit pentru cca 1 ora (o mai verificam din cand in cand si o stropim cu sosul din tava). Pentru a putea fi taiata usor se lasa sa se raceasca bine.

  • POFTA BUNA!!!
Categorie: Mancare carne | Adăugat de: admin (2013-02-22)
Vizualizări: 317 | Tag-uri: Rulouri de carne umplute cu ciuperc, retete culinare | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/