Marţi, 2017-11-21, 11:06 AM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Fripturi

Rata pe pat de varza

Iti trebuie:

  • o rata

  • 1 varza acra

  • 1 lingurita cimbru

  • 1 lingurita piper boabe

  • 3 foi de dafin

  • 3 linguri bulion

  • 2-3 linguri untura

  • sare

  • marar

Pregatesti asa:

  1. Speli bine rata si o cureti de eventuale pene.

  2. Pui rata la fiert intr-o oala cu apa rece si sare.

  3. Indepartezi spuma si lasi sa fiarba la foc mic, timp de 25 minute.

  4. Intre timp, toci varza fideluta si o freci cu putina sare.

  5. Amesteci varza cu marar si cimbru uscat maruntit, bulion, zeama de carne, piper si foi de dafin.

  6. Ungi tava cu untura, asezi varza in strat uniform, iar deasupra pui rata unsa cu untura si presarata cu sare si condimente.

  7. Introduci tava in cuptorul preincalzit, la foc mic, aproximativ 1 ora, o ora jumatate, in functie de cat de mare este rata.

  8. Periodic, scoti tava si stropesti pasarea cu supa.

  9. Pofta buna!

ds
Categorie: Fripturi | Adăugat de: admin (2013-02-24)
Vizualizări: 295 | Tag-uri: Rata pe pat de varza, fripturi | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/