Miercuri, 2017-07-26, 9:35 AM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Fripturi

Muschi de porc la gratar

Iti trebuie:

  • 1 kg muschi de porc

  • 4-6 catei de usturoi

  • 1 lingurita cimbru

  • 3 frunze de salvie

  • rozmarin

  • sare

  • piper

  • ulei

  • 1,5 kg varza murata

  • 3-4 mere

Pregatesti asa:

  1. Speli bine muschiuletul de porc si il tamponezi cu un prosop curat de bucatarie.

  2. Cureti usturoiul, il speli bine si pregatesti un mujdei in care mai adaugi sare, piper, cimbru, salvie, rozmarin si ulei.

  3. Crestezi muschiuletul de porc din loc in loc cu ajutorul unui cutit si asezi in buzunarasele facute mujdeiul cu condimente.

  4. Cu restul amestecului de condimente freci muschiuletul pe toata suprafata si o asezi pe gratarul de la cuptor.

  5. Dedesubt pui o tava cu apa pentru a colecta zeama ce se scurge din muschi, iar aburii ajuta la fragezirea carnii.

  6. Dupa 30 de minute, intorci carnea pentru a se rumeni, iar alaturi, pe gratar, adaugi merele.

  7. Separat, tai varza murata fideluta si o calesti in ulei si apa.

  8. Presari cimbru si piper si lasi pana cand varza se inabusa.

  9. Pofta buna!

aaaa
Categorie: Fripturi | Adăugat de: admin (2013-02-24)
Vizualizări: 274 | Tag-uri: Muschi de porc la gratar, fripturi | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/