Miercuri, 2017-07-26, 9:35 AM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Aperitive

Snitele de pui
snitel

Snitele de pui

Timp de preparare: 20 min

Ingrediente:

piept de pui sau pulpe, oua, delikat, faina, pesmet, ulei

Mod de preparare:

Se dezoseaza pieptul (pulpele) se taie in bucati potrivite nu lasam halca de piept, se pun intrun

vas unde avem condimentele (putin ulei cu delikat si putin piper dupa gust), se lasa acolo

pana pregatim bejamelul (din 3-4 oua depinde de cata carne avem, se bat ouale se adauaga

putin lapte sau apa se presara faina si pesmetul si se amesteca sa fie o pasta) dupa care in alt

vas (intins) punem putina faina amestecata cu pesmet. Luam carmea din condiment, o dam

prin faina cu pesmet apoi o dam prin bejamel si se pune la foc intr-o tigaie cu ulei incins (sa

fie ulei mai mult aproape sa se acopere carnea). Se rupenesc (sa aiba o culoare aurie, nu se

ard!) Se servesc cu muraturi, castraveti, gogosari, dupa preferinte

POFTA BUNA!!!
Categorie: Aperitive | Adăugat de: admin (2013-02-22)
Vizualizări: 277 | Tag-uri: Snitele, retete culinare, snitele de pui | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/