Marţi, 2017-11-21, 10:59 AM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Aperitive

Musaca de cartofi din Moldova
musaca

Ingrediente:

2kg cartofi, 1kg carne tocata (poate fi de vita/porc/curcan/pui la alegere), 1 ceapa mijlocie, 1

lingurita boia de ardei dulce, sare, piper, 1 lingura unt/margarina, 2 linguri smantana, 1 lingura

ulei, 100 g branza mozzarella/cascaval

Mod de preparare:

1. Cartofii se curta de coaja si se pun la fiertin apa cu sare, taiati in 4 , ca pentru piure-ul de

cartofi. Cand s-au fiert se strecoara de apa in care s-au fiert si se strivesc; se amesteca cu

smantana, untul/margarina, sare, piper(dupa gust).

2. Intr-o tigaie/cratita se pune uleiul si ceapa taiata marunt, dupa care se adauga carnea tocata,

boiaua dulce sarea si piperul. Se ia de pe foc cand carnea este bine prajita.

3. Intr-o tava dreptunghiulara se pune un strat de cartofi piure apoi un strat de carne apoi un alt

strat de cartofi piure.

POFTA  BUNA!!!

Categorie: Aperitive | Adăugat de: admin (2013-02-22)
Vizualizări: 636 | Comentarii: 1 | Tag-uri: cartofi, Musaca de cartofi, reteta culinara | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/