Luni, 2017-09-25, 12:50 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Aluaturi si foietaj

foietaj cu mere

Ingrediente:

2 mere

50 gr unt

100 gr zahar

scortisoara macinata

1 pachet foietaj frantuzesc 400 gr

Mod de preparare:

Se scoate foietajul de la congelator si se lasa la dezghetat pe masa (atentie, nu se lasa sa ajunga la temperatura camerei)

Intre timp se curata de coaja merele si se dau prin razatoare.

Intr-o tigaie se pune untul la topit dupa care se adauga merele scurse, scortisoara dupa gust si zaharul.

Se amesteca la foc mic pana cand incepe sa se se lege compozitia.

Se taie patrate din aluat, se pune o lingurita de umplutura in mijloc, se pliaza si se inchide pe margine cu o furculita. Dupa ce se aseaza in tava se fac taieturi deasupra cu un cutit bine ascutit.

Se dau la cuptorul incins pentru aproximativ 15 minut

pofta buna!!!


Categorie: Aluaturi si foietaj | Adăugat de: admin (2013-03-02)
Vizualizări: 470 | Tag-uri: foietaj, foietaj cu mere | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/