Luni, 2017-09-25, 12:49 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Aluaturi si foietaj

Foietaj cu branza si ciuperci
xcfg

Ingrediente - FOIETAJ CU BRANZA SI CIUPERCI

- o punga de foi de placinta 400g - branza sarata (de burduf) 500g - un ou - o cutie de ciuperci - o ceapa - marar - smantana 2 linguri - margarina

Mod de preparare - FOIETAJ CU BRANZA SI CIUPERCI

Foile se scot din pachet pentru decongelare, se inting si se tin acoperite cu un prosop pentru a-si pastra umiditatea altfel se vor rupe.

Pentru umplutura de branza: se pune intr-un vas branza, oul, mararul si smantana. Se amesteca bine cu mixerul pana se obtine o crema omogena.

Pentru umplutura cu ciuperci: se taie ceapa marunt marunt si se caleste. Apoi se pun ciupercile si se lasa putin la calit impreuna.

Se intind foile, cam2-3 una peste alta. Se pun cam 2 linguri de umplutura (fie branza, fie ciuperci) si apoi se impatura astfel incat sa nu aiba pe unde sa iasa umplutura.

Se aseaza intr-o tava bine unsa cu margarina sau ulei si se dau la cuptorul incins. Se lasa cam 10-15 min, pentru ca foietajul se coace foarte repede.

pofta buna!!!


Categorie: Aluaturi si foietaj | Adăugat de: admin (2013-03-03)
Vizualizări: 8181 | Comentarii: 1 | Tag-uri: Foietaj cu branza si ciuperci | Rating: 4.7/3
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/