Marţi, 2017-09-19, 2:46 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

Catalog de articole

Principală » Articole » Aluaturi si foietaj

Aluat foietaj
tr
  • Ingrediente

    400 g faina, o cana de apa, sare, 350 g unt

  • Mod de preparare

    Se face un aluat din apa, faina si sare, se intinde pe masa, iar la mijloc, se pun 350 g unt. Se impatureste si se intinde, dupa care se repeta de trei ori si se lasa sa stea timp de doua ore.


Categorie: Aluaturi si foietaj | Adăugat de: admin (2013-03-02)
Vizualizări: 337 | Tag-uri: foietaj, Aluat foietaj | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Adauga reteta ta!
Imagine Albastra
Meniu
Formularul pentru autentificare
G-blog
blogul lui gabriel
Cautare
Recomanda
mini-chat
Refresh Smileys Manager
Sondajul nostru
Daca a-ti manca numai un singur tip de alimente care ar fi ?

Total răspunsuri: 11
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
text miscat
Ce spun ziarele !
Petit chef
Toate retetele sunt pe Petitchef
ClickLink.roInscrie-te in TOP ! Anunturi Online

Director Web wikiwebs.ro/